“Esther als de wilde weldoener!” cliënt 18 jaar


“Even een reactie van een 5 VWO-er, die ik pas heb begeleid: “Ik heb erg veel gehad aan Esthers coaching, ze keek eerst waar ik hulp bij nodig had en heeft me per probleem geholpen om het op te lossen. Ze heeft me nieuwe inzichten gegeven waardoor ik op andere manieren ben gaan leren (met positieve resultaten). Ook heeft ze met school kunnen regelen dat ik extra tijd kreeg bij toetsen en dat ik Frans kon omwisselen met een ander vak. Dit heeft me erg geholpen omdat ik een laag leestempo heb en moeite heb met talen.” cliënt 17 jaar.


“Als uitstekende coach voor mijn zoons weet ik wat zij te bieden heeft. Zij kan jongeren die vastlopen op welk gebied dan ook weer laten stralen!!!!” moeder van twee cliënten


“Dat met die Stippen helpt heel goed voor mijn concentratie.” cliënt 17 jaar


“Ik heb iemand gevonden die volgende week al met mijn dochter aan de slag kan, Esther van Drie. Ze pakt het hele probleem in een keer aan. Haar manier van therapie helpt de hersenhelften beter samen te werken, vermindert faalangst en verbetert sociale vaardigheden. Daarbij is ze ook gespecialiseerd in het werken met hoog sensitieve mensen enz. Het voordeel is dat mijn dochter haar al kent en ik haar vertrouw. Ze kan naar school komen om daar met haar te werken. Voor ons is het fijn dat het op school kan.” moeder van cliënt 12 jaar.


Spreekt dit jou aan?
Kom gerust eens langs.
Ik woon in Voorthuizen aan de Molenweg
of bel of mail je liever een keer…
.

Bel me 's morgens dan heb ik vaak tijd

Emailen kan ook