Als je beelddenker bent (en vaak ook dyslexie hebt) dan kijk je anders naar de wereld. Je bent creatiever, denkt out-of-the-box en wordt in onze talige wereld niet altijd begrepen. Dit kan je schoolprestaties, relaties en zelfvertrouwen beïnvloeden.

Werkwijze:

  • Ik help je om anders naar je zelf te kijken. Je ontdekt dat juist jouw manier van denken mega interessant is voor bijv. werkgevers.
  • Beelddenkers denken in plaatjes in plaats van taal. Ik help je om deze associatieve en creatieve manier van denken te benutten.
  • Beelddenkers hebben veel baat bij studievaardigheidtraining zoals mind mappen. Ik leer je om lesstof te beheersen zonder het gebruik van talige samenvattingen.
Vanaf 2009 ben ik geschoold coach in hersens, hart en nieren. Ik filosofeer veel met jongeren en leer je zelfredzaam te worden met een dosis humor. Ik ben opgegroeid met jongeren, die door mijn ouders opgevangen werden. Het vertrouwen, de veiligheid en de verbinding waarin ik geloof, zie ik als basis voor elke uitdaging en deel ik met de jonge mensen, die ik coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *