Wie ben jij?

Wie ben jij eigenlijk? Ik zie je, maar zie ik jou dan? En hoe kom je dichter bij jezelf?

Ik wil geen Repelsteeltje-sprookje opvoeren, maar soms voel ik me zo machteloos.
Machteloos omdat ik zie wat je kan, wat je zou willen, waar je dus goed in bent en ik moet toekijken.

Zolang je niets doet met wat je kan, zit je vast en ik daag je uit om het Repelsteeltje-effect toe te passen!

Ik zie jou!
Esther van Drie

Zoeken naar veiligheid

Ze zeggen dat ik (meer over mij) wijs ben, veel weet en goed met jongeren kan sparren. Ze denken dat ik het heb gemaakt, omdat ik in een groep zo leuk doe en gek durf te doen… en jij… Jij durft misschien niet eens te laten merken wat je echt vindt. Is het jou wel eens opgevallen dat jij de wereld naar je hand kan zetten en dan niet dat je kan toveren ofzo, maar dat jij kan leren beslissen wat er in jouw leven gaat gebeuren. Nu ben je misschien alleen en zoek je naar veiligheid. Een baan, een partner, een hond met een gezellige hondenclub, iemand die jou nodig heeft. Stel nou dat dat dat allemaal kan gebeuren… kom eens gewoon even heel dicht bij jezelf.

Hoe kom ik dan dicht bij mezelf?

Nou daar weet ik wel een antwoord op:

Praat erover met iemand, die te vertrouwen is.
Die straks wel weer uit je leven gaat.
Aan wie je niet vastzit.
Bij wie je kan zijn wie je bent.
Kan worden wie je zou willen zijn.

Samen komen we eruit!

Esther van Drie
Esther van Drie

Lees meer over hoe ik dit samen met jou ga aanpakken:

Stel een vraag! Antwoord verzekerd.

    Vanaf 2009 ben ik geschoold coach in hersens, hart en nieren. Ik filosofeer veel met jongeren en leer je zelfredzaam te worden met een dosis humor. Ik ben opgegroeid met jongeren, die door mijn ouders opgevangen werden. Het vertrouwen, de veiligheid en de verbinding waarin ik geloof, zie ik als basis voor elke uitdaging en deel ik met de jonge mensen, die ik coach.