Wat hebben Titanen, Les Miserables en jij als Corona jongere met eenVWO 6 diploma met elkaar te maken?

Je voelde je oppermachtig halverwege VWO 6; kat in het bakkie.
Ff examen doen en dan hoppa naar de Uni of de HBO.
En toen kwam daar Het virus, met de naam van een biertje, en viel je planning in duigen.
Natuurlijk de politiek had gelijk een oplossing voor jou: je krijgt je diploma gewoon.
En daar zit ‘m nou net de crux. Iets krijgen is iets heel anders dan iets verdienen.
Ik denk dat 80% van de examenkandidaten zegt: “Nou da’s mooi, ik heb er niets voor hoeven doen!”
De andere 20%, en ik gok dat jij daar bij hoort, krabt zich achter de oren en had zich willen bewijzen.
Wat er nu overblijft is een knagend gevoel van onzekerheid.
Ik begrijp dat knagend gevoel wel, vanochtend had ik daar ook behoorlijk last van, maar ach dat was
omdat ik zelf mijn haar had geknipt en nu zóó auditie kan doen voor Les Miserables. Het zit trouwens prut.

En dat diploma dan? Kom je daar over heen? Ja wel hoor, ze hebben nog nooit om mijn cijferlijst gevraagd bij een sollicitatie. Hoewel jij hebt eigenlijk gewoon je diploma niet gehaald. Want dat “bewijzen” doe je toch tijdens de stress en het onder stress staan tijdens het centraal examen. Nu dat heb jij dus niet hoeven doen. Boeien?!
Kan me voorstellen dat je er toch mee zit, het moet eruit; nou samen komen we eruit. Kom maar langs. Dan gaan we het samen op een rijtje zetten; je onzekere gevoelens, kijken waar je uitkomt, wat je met je tijd het beste kan doen als voorbereiding op-, en welke studie handig is of toch een tussenjaar?
Ik heb een aanbod: schrijf je nu in voor mijn traject en je mag 33% van mijn trajectprijs aftrekken.
Dit doe ik niet omdat ik je zielig vind, maar omdat ik weet wat ik kan en het goed voor jouw toekomst is dat je weet hoe je zoiets aanpakt!

Zie mijn website voor mijn traject en het tarief: Sterre Coaching tarieven

Let op tot 1 september gaat van het traject tarief dus 33% af!

Stel een vraag! Antwoord verzekerd.

    Vanaf 2009 ben ik geschoold coach in hersens, hart en nieren. Ik filosofeer veel met jongeren en leer je zelfredzaam te worden met een dosis humor. Ik ben opgegroeid met jongeren, die door mijn ouders opgevangen werden. Het vertrouwen, de veiligheid en de verbinding waarin ik geloof, zie ik als basis voor elke uitdaging en deel ik met de jonge mensen, die ik coach.